Xevi Prat, campió de Catalunya de tennis en categoria sènior +40 - Club Natació Olot

Tennis

Xevi Prat, campió de Catalunya de tennis en categoria sènior +40

El jugador del Club Natació Olot, Xavier Prat es va proclamar recentment Campió de Catalunya Sènior + 40.
El Torneig es va jugar a les instal·lacions del CT Andrés Gimeno del 10 al 18 de setembre del 2016.
Xevi Prat que no partia com a cap de sèrie, va anar avançant fins a classificar-se per a la final, on à es va trobar amb el jugador Jordi Cordero.
En un partit èpic amb un ambient de molt a calor, la lluita es va allargar més de 3 hores.
El primer set va ser molt dur, però el jugador del CN Olot se'l va anotar per 7 a 6, el segon, de seguida es va posar en contra pel d'Olot i fruit del cansament el va cedir per 6 a 2.
Era el moment de reservar totes les seves forces per afrontar a una carta el Super Tie-Break del tercer Set. Més recuperat físicament i mentalment, va tornar a treure el seu millor tennis i de manera impecable se'l va anotar per 10 a 4 i amb això, es va proclamar Campió de Catalunya sènior +40.