Victòria de l’Aleví B masculí en el seu inici a la Lliga Catalana - Club Natació Olot

Tennis

Victòria de l’Aleví B masculí en el seu inici a la Lliga Catalana

Bon debut a la Lliga Catalana de l’Aleví masculí B, equip de nova creació aquesta temporada, contra el Club Tennis Blanes. El partit es va jugar el passat dissabte a les pistes del Club Natació Olot i es va jugar individualment i en modalitat de dobles. Tots els partits de la jornada es van poder guanyar amb contundència i amb un bon joc. Un bon començament per aquest nou equip i del que es poden esperar molts més partits com aquests.

 

Per part del Club Natació Olot van jugar:Lluc Zambrano, Arnau Planella, Blai Darné i Ferran Pereria. Modalitat de dobles: Ferran Aulines i Oriol Pla.

 

Per altra banda, la pluja d'aquest cap de setmana va impedir que el Cadet A femení disputés el seu partit contra el Club Tennis Llafranc. El partit s'havia de jugar el passat diumenge, però les condicions meteorològiques van empitjorar just quan faltaven breus instants per començar a jugar. Es va esperar una bona estona per si el temps millorava, però davant la negativa, el partit va quedar ajornat a l'espera d'una nova data.