Una vintena d'alumnes participen en el curset de pares i mares de tennis - Club Natació Olot

Tennis

Una vintena d'alumnes participen en el curset de pares i mares de tennis

El curset va començar a principis del 2020, està dirigit a tots els pares, mares, familiars i parents dels alumnes de tennis, tot i que està obert a tothom, que tenen ganes d’iniciar-se i aprendre aquest esport de raqueta. La resposta dels socis va ser molt bona, amb una vintena d’alumnes, que han anat perfeccionant la seva tècnica durant els mesos que s’ha realitzat.

Una molt bona manera d’aprendre en un ambient distès, amè i en què tothom aporta les seves ganes de jugar i passar-ho bé practicant tennis. Finalment, l’equip tècnic de tennis ha programat diversos partits per tots els alumnes participants en el curset, perquè puguin posar en pràctica els coneixements apresos.

Vist l’èxit de les dues anteriors edicions, la voluntat és poder organitzar una nova edició aquesta primavera, si la situació sanitària ho permet. Les ganes mai han faltat i tothom ha tingut moltes ganes de donar-ho tot. Us esperem per aprendre aquest elegant i divertit esport amb l’equip de la secció de tennis del Club Natació Olot.

 

8 de febrer de 2021