L’equip absolut femení de tennis cau derrotat contra el Club Tennis d’Aro - Club Natació Olot

Equip tennis

L’equip absolut femení de tennis cau derrotat contra el Club Tennis d’Aro

L'equip absolut femení ho ha intentat, però no ha pogut passar l'eliminatòria contra el Club Tennis d'Aro, perdent per 3/1. Aquest passat cap de setmana, les jugadores Malak Abarkane, Queralt Molina i Laia Carrer van disputar el matx a terres del Baix Empordà, però no van poder tornar a casa amb una victòria a la butxaca.

En els partits individuals, les victòries van venir per part de Malak Abarkane, que va competir contra Mar Pi, guanyant per 6/4 - 6/3. Per altra banda, tot i donar-ho tot, Queralt Molina va jugar contra Laia Giralt, sense aconseguir la victòria per 6/2 - 6/3, i Laia Carrer es va enfrontar contra Laia Pelegrín, perdent també per 6/1 i 6/1.

 

La mala ratxa també va venir en els partits dobles, ja que Malak Abarkane i Queralt Molina tampoc vanpoder superar a Mar Pi i Laia Giralt, per 6/4 - 1/6 - 10/8 súper tie break. Tot i això, les tennistes del CN Olot van poder donar-ho tot i competir amb totes les ganes possibles. Ara toca mirar endavant i afrontar els pròxims partits i competicions que vindran. Ànims!

 

22 de març de 2021