Malak Abarkane guanya el Campionat del Circuit juvenil de tennis del Club Tennis Llafranc - Club Natació Olot

Tennis

El passat dimecres, 23 de desembre, la tennista Malak Abarkane va aconseguir proclamar-se guanyadora en el Campionat del Circuit juvenil de tennis organitzat pel Club Tennis Llafranc. La competició és una de les més importants de la província de Girona, ja que compta amb la participació dels millors jugadors i jugadores del Gironès.

Abarkane va arribar a la final de la categoria cadet després de superar diverses rondes i guanyar en les semfinals a la tennista del Toptenn Tennis, Margarita Roshka, per 6/3 i 6/2. La final la va enfrontar contra la jugadora del Club Tennis Llafranc, Taisia Bolsova, que va derrotar per 6/3 i 6/2. Amb aquesta sòlida victòria i molt bones sensacions, Abarkane aconsegueix accés per participar en el Màster del Circuit juvenil del Club Tennis LLafranc.

Per altra banda, Pau Santanach del Club Natació Olot, aconsegueix passar la primera ronda en la categoria benjamina masculina en el Màster del Circuit juvenil del Club Tennis Llafranc, disputat avui.