Tennis

Cap de setmana irregular pel tennis del CN Olot

IVET PRAT FINALISTA DEL PROVINCIAL ALEVÍ
La jugadora del CN Olot Ivet Prat es va classificar aquest diumenge per la final del Campionat provincial aleví que s'està celebrant a les pistes del Topten TC a Santa Cristina d'Aro.
La Ivet va fer un partit molt seriós, que va anar clarament de menys a més, davant d'una sòlida Marina Kui (GEIEG). Aquest diumenge la Ivet jugarà la final del campionat, molta sort Ivet!!EL CADET FEMENÍ COMENÇA LA LLIGA AMB DERROTA

L'equip cadet femení del CN Olot va començar aquest dissabte la lliga catalana amb un difícil enfrontament contra el CT Salt.
Tot i els bons partits de les jugadores olotines, l'equip de salt va guanyar l'eliminatòria per un clar 4/0,cal destacar la bona actitud i competitivitat de les olotines tot i la derrota, bona sort noies per la següent eliminatòria.


 

L'ALEVI MASCULÍ DERROTAT AL TOPTENN TENNIS CLUB

L'equip aleví masculí del CN Olot, va perdre dissabte a la tarda a les pistes del Topten TC, l'equip va estar molt combatiu davant d'uns jugadors de més edat, la derrota va ser per 5/0,l, equip està treballant molt bé i segur que pròximament arribaran les victòries.


 

ELS SÉNIORS ABSOLUTS I +40 ACONSEGUEIXEN CLARES VICTÒRIES

Els equips sèniors absoluts i els +40 van guanyar clarament aquest cap de setmana, l'equip absolut va jugar dissabte a la tarda a casa i va guanyar per un clar 5 / 0, I l'equip +40 ho va fer diumenge al matí també per un clar 4/1.