Tennis

2 victòries i algunes derrotes pels jugadores de tennis del CN Olot

Cap de setmana complert pels equips del CN Olot a la Lliga Catalana de Tennis. Dissabte 3 de novembre van jugar dos equips sénior masculins: l’Absolut masculí A va jugar a les pistes del CT Llafranch i va guanyar per 4 victòries a 1, i l’Absolut masculí B va perdre a les pistes del CT Cassà per un ajustat 2 a 3.

L’endemà l’equip Sénior +40 va jugar a les pistes de CT Calonge, aconseguint la victòria per 4 a 1. També, el mateix dia, l’equip olotí va jugar l’enfrontament ajornat del passat cap de setmana a la Fundació Torremirona, on malauradament van perdre per 2 a 3 en una eliminatòria molt competida.

Pel que fa als Provincials Cadet i Aleví les notícies no són tan bones. El jugador del CN Olot, Roger Prat, va perdre als vuitens de final del provincial en categoria aleví, disputat a les pistes del CT Olot. En categoria femenina la sort tampoc va acompanyar-les, i tot i els ajustats partits d’ambdues, tant Malak Abarkane com Ivet Prat també van perdre en els quarts de final del provincial cadet disputat al CT d’Aro.

 

Equip Absolut Masculí A del CNO al CT Llafranch.

 

Equip Sénior +40 del CNO al CT Calonge.