Natació

Molt bona actuació dels nedadors del CN Olot en el Trofeu Sant Narcís, aconseguint 27 de noves millors marques personals i 7 medalles

Girona (GEIEG), 4 de novembre de 2017

Dissabte passat 4 de Novembre se celebrava en la piscina del GEiEG (Girona) el Trofeu Sant Narcis, on han competit nedadors i nedadores del Club Natació Olot en categories Infantil, junior i absolut en jornada de matí i alevins en sessió de tarda.

Les sensacions en la jornada matinal (infantils-junior i absolut) van ser molt bones per als nedadors del cN Olot i els resultats més que satisfactoris.
Els participants: Julia Monells, Laia Martinez, Marc Romero, Jana Chia, Isaac Martí, Tania Marguí, Laura Palau, Carla Pazos, Diana Arnoso, Berta Güell i Mar Artola. Els d'Olot van aconseguir un total de 7 millors marques personals, dins de les 11 proves individuals en les quals van participar.

Destacar els primers llocs aconseguits per Julia Monells en 100 papallona infantil femení i d'Isaac Martí en el 100 Braça masculí.

 

 

Dissabte a la tarda va ser el torn del grup aleví del CN Olot que va participar amb un total de 24 nedadors i nedadores i cadascun d'ells va participar en una prova individual de 100 metres a triar entre els 4 estils disponibles.

Al final de la jornada s'ha de destacar la gran actuació de l'equip, ja que es van aconseguir un total de 20 noves millors marques personals i aquests registres van permetre recollir un total de 5 medalles, 4 en proves individuals i una en la prova de relleus de 8 x 50 estils mixta.
 

Proves individuals:
Aina Arrebola, 2a posició i medalla de plata en els 100 metres papallona.
Robert Zoitanu, 1a posició i medalla d'or en els 100 metres esquena.
Núria Marguí, 2a posició i medalla de plata en els 100 metres esquena.
Júlia Morera, 1a posició i medalla d'or en els 100 metres lliures.

 

Proves per equips:
El relleu mixta, 2a posició i medalla de plata en els 8 x 50 estils.

Amb aquests bons resultats, s'ha de destacar la bona predisposició a portar a la pràctica les coses explicades durant els entrenaments i sobretot destacable aspectes d'estratègia de com afrontar les proves que es van realitzar amb força solvència, el que referma el treball del dia a dia.
Des d'aquestes línies felicitar a tots els joves esportistes per la seva bona competició.

L'equip aleví olotí va estar compost pels següents nedadors:
Miriam Chibani, Ariadna Piqueras, Ona Pontano, Martina Moliné, Abril Coma, Núria Marguí, Laia Sala, Carla Gonzalez, Marta Sidera, Júlia Morera, Gemma Surroca, Queralt Pons, Aina Arrebola, Jana Calafell, Mónica Reges, Berta Teixidor, Martí Coderch, Pol Espuche, Nil Roig, Marc Gifreu, Marc Codony, Roland Macias, Ferran Planella i Robert Zoitanu.