Xavier Juanola del CNO acaba 9è a La Sportiva Andorra Trail - Club Natació Olot

Atletisme

Xavier Juanola del CNO acaba 9è a La Sportiva Andorra Trail

Els dies 22 i 23 de juny es va celebrar la primera edició de La Sportiva Andorra Trail, una cursa de muntanya per etapes i per equips de dues persones. L'objectiu és poder fer la volta a Andorra amb diverses etapes.

Xavier Juanola, del Club Natació Olot, va participar en aquest gran repte. La primera etapa, que es va disputar dissabte, constava de 32 km i +2600 i -2700 de desnivell, amb sortida des d'Escaldes i arribada a Sant Julià de Lòria. Xavier Juanola va aconseguir fer aquest recorregut d'alta muntanya amb un temps de 5 h i 16 min, quedant en 10a posició masculina.

La segona etapa, que va tenir lloc el diumenge, arrencava des del centre de Sant Julià i arribava a Escaldes amb 30 km i +2250 i 2139 de desnivell, amb també un tram molt bonic d'una cresta de 3 km a mig recorregut. Juanola va acabar aquest tram amb 5 h i 03 min, quedant en 13a posició masculina.

La dificultat no era l'únic repte d'aquest Trail, sinó que també s'hi va sumar la forta onada de calor que va fer pujar les temperatures fins a 33°. Tot i això, Juanola va acabar la cursa en 9a posició i amb un temps total de 10 hores i 19 minuts, completant així els 62 km i 4.850 metres de desnivell de La Sportiva Andorra Trail. Enhorabona Xavier!