Bon progrés dels Benjamins i Prebenjamins de natació - Club Natació Olot

Natació

Bon progrés dels Benjamins i Prebenjamins de natació

El passat dissabte 23 de març es va portar a terme la 6ª i penúltima Lliga Benjamina i la 4ª Prebenjamina a les instal·lacions del CN Torelló.

Els nedadors més petits de la casa que hi van assistir van fer unes molt bones actuacions, sobretot tenint en compte que les proves que es nedaven eren de llarga distància per aquestes edats.

Els nedadors i nedadores d'11 anys van fer els 400 metres lliures, aconseguint fer una bona progressió dins la prova que els va ajudar a aconseguir bons temps i resultats molt bons. La segona prova que van nedar era de velocitat: els 50 metres lliures, on tots també van millorar les seves marques personals.

Els de 10 anys, els petits de la categoria Benjamina, van nedar els 200 metres lliures, on tècnicament van aconseguir grans progressos. En la prova de velocitat, els 50m lliures, tots també van obtenir les seves millors marques.

Els més menuts aquest dissabte van acabar el que s'anomena "nedador complet", que consisteix a nedar les quatre proves de 50m, una de cada estil. Aquesta temporada ja només els quedaven les darreres proves d'aquesta combinació: els 50m papallona, on tots van aconseguir les seves millors marques, i els 50m esquena, on es va poder veure una gran millora tècnica respecte a l'inici de temporada.

Cal felicitar a tots els nedadors i nedadores per aquesta excel·lent jornada de lliga.