Última jornada de lliga pels més petits de la secció de natació - Club Natació Olot

Natació

Última jornada de lliga pels més petits de la secció de natació

Aquest cap de setmana es va dur a terme a les instal·lacions del CN Olot, l’última jornada de Lliga Benjamina i Prebenjamina, amb també la participació del CN Castellfollit, CN Centelles, CN Vic-etb, Besalú CN i CW Anglès.

Com que s’acosta ja el final de la temporada, aquesta lliga ha sigut l’oportunitat pels més grans dels benjamins de nedar proves de mig fons, ja que porten tota la temporada entrenant i ja toca endinsar-se en proves llargues.  En aquest cas van nedar els 200 lliures, on tots els nedadors i nedadores del CN Olot van aconseguir millorar les seves marques personals, i  per primera vegada van poder debutar en els 200 braça, aconseguint molt bons resultats i sensacions.

Els nedadors mitjans de 10 anys van fer la prova de 200 estils i 100 braça, també per primera vegada, i cal dir que ho van fer molt bé.

Els més menuts aquest cop van nedar les proves de 100 estils i 100 lliures, on també la majoria van baixar la seva millor marca personal. En els relleus els benjamins van nedar 4x50 lliures i els prebenjamins van nedar els 4x50 estils.

Cal felicitar-los a tots per  l’esforç i constància que han tingut aquesta temporada en la Lliga.