Dissabte 9 d’octubre és la presentació oficial de les seccions esportives (2021-2022) i l’entrega de premis de la temporada passada: us esperem! - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Dissabte 9 d’octubre és la presentació oficial de les seccions esportives (2021-2022) i l’entrega de premis de la temporada passada: us esperem!

Hem començat la nova temporada 2021-2022, d’ençà que vam reprendre la majoria dels entrenaments de les seccions esportives a finals del mes d’agost, i es presenta il·lusionant, engrescadora i amb tot per fer. Com és habitual, volem donar una merescuda benvinguda a la nova temporada, a les seccions esportives i a tots els esportistes que les formen, amb la presentació oficial de les seccions esportives (2021-2022) i l'entrega de premis (2020-2021).

Serà una jornada engrescadora per celebrar aquest nou començament de temporada, així com reconèixer i premiar tot l’esforç i la dedicació dels esportistes de les seccions de l'any passat. Finalment, també farem les fotografies grupals dels equips i categories de cada secció: per això és important que no hi falteu.


Gràcies per formar part del Club Natació Olot. Us hi esperem!

 

5 d'octubre de 2021