Les seccions esportives tornen a repetir una segona Castanyada-Halloween plena d’esport i disfresses aterridores - Club Natació Olot

Socials

Les seccions esportives tornen a repetir una segona Castanyada-Halloween plena d’esport i disfresses aterridores

Divendres 27 d’octubre ha tingut lloc la castanyada-Halloween de les seccions esportives del CN Olot. Per segon any, Ha estat una tarda en què les diverses seccions han pogut organitzar jocs i competicions socials per fer pinya i gaudir d’aquesta tarda en què l’esport, les castanyes i les disfresses més terrorífiques han estat els protagonistes.

Des de la secció de tennis s’han preparat diversos jocs i exhibicions en què totes les categories, des dels més petits fins als més grans, han pogut passar-ho genial acompanyats dels seus familiars a les grades. A més, molts han vingut disfressats, de manera que ha estat una tarda molt amena i divertida jugant a tennis acompanyats d'esquelets, zombies, vampirs, bruixes, etc.

Per altra banda, la secció de natació també ha pres part en la castanyada d’enguany, organitzant el Trofeu Social de Tardor com s’ha anat fent tradicionalment al llarg dels anys. Enguany, una altra vegada, els nedadors més petits han vist com la piscina de competició s’ha engalanat per gaudir del primer trofeu social a l’aigua de la temporada. Ha estat un moment en què, acompanyats dels seus familiars animant a les grades, han fet diverses proves aquàtiques demostrant la passió per la natació dels més petits de la secció.

Finalment, ja ben entrada la tarda a partir de les 19.15 h, tothom present ha pogut menjar castanyes mentre s’han decidit els guanyadors del concurs de disfresses de Halloween de 2023. Els sis millors conjunts s’han emportat una bossa de llaminadures cap a casa, i els tres millors han aconseguit un més que merescut trofeu temàtic de Halloween, amb forma de carabasses, esquelet i fantasma! Una jornada genial!

Guanyadors i guanyadores del concurs de disfresses 2023

  1. Àlex Haro (guanyador trofeu fantasma)
  2. Maria Serra (guanyadora trofeu calavera)
  3. Laia Vidal (guanyadora trofeu carabassa)
  4. Àlex Olivares
  5. Aniol Llumà
  6. Guifré Gómez

 


Feu clic aquí per accedir al recull multimèdia

 

27 d’octubre de 2023