Natació

El dissabte 2 de desembre arriba la 24a edició del Trofeu Raül Ramos de natació

El dissabte 2 de desembre de 2017 se celebrarà la 24a edició del Trofeu Raül Ramos, que forma part del Circuit DS-Girosona, aquesta competició se celebra a la piscina de competició del Club Natació Olot. Aquest memorial, que recorda la figura de qui durant molts anys va ésser l'entrenador de natació del club de la Garrotxa, s'ha convertit en un referent a casa nostra per la seva organització i pel nivell dels esportistes que hi participen.

El Memorial Raül Ramos és la primera prova del Circuit DS-Girosona de Natació, compost per quatre cites que se celebren a Olot, Vic, Banyoles i Girona, i va néixer amb l'objectiu de potenciar l'alt nivell a les comarques de la Garrotxa, Osona, el Pla de l'Estany i Girona. El Circuit acull clubs del territori i permet als esportistes locals mesurar les seves forces amb nedadors de prestigi vinguts, principalment, d'arreu de Catalunya i d'Espanya. Les proves més emblemàtiques i tradicionals dels clubs que integren el Circuit han estat les escollides per completar un calendari de quatre dates, el Trofeu Raül Ramos a Olot, el Trofeu Tresserras a Banyoles, el Trofeu del Mercat del Ram a Vic i el Trofeu Ciutat de Girona.

Si us agrada la natació o l'esport en general, de ben segur que aquesta prova us farà gaudir d'una jornada plena de competició, us hi esperem a tots el proper dissabte 2 de desembre.

HORARIS PREVISTOS
MATÍ:
Inici: 9.30 h
Fi: 13:00 h

TARDA:
Inici: 16:00 h
Fi: 18.00 h (aprox.)

 

 

També pots gaudir de tot l'espectacle de la natació amb l'emissió en directe en streaming fent clic sobre la imatge:

 

Fes clic >>aquí<< per descarregar la normativa de la competició

Fes clic >>aquí<< per descarregar els llistats definitius 

Series matí

Series tarda

Timming matí

Timming tarda