Trofeu Raül Ramos 2015 - Club Natació Olot

Natació

Trofeu Raül Ramos 2015

El dissabte 21 de novembre de 2015 se celebrarà la 22a edició del Trofeu Raül Ramos, que forma part del Circuit DS-Girosona, aquesta competició se celebra a la piscina de competició del Club Natació Olot. Aquest memorial, que recorda la figura de qui durant molts anys va ésser l’entrenador de natació del club de la Garrotxa, s’ha convertit en un referent a casa nostra per la seva organització i pel nivell dels esportistes que hi participen.

El Memorial Raül Ramos és la primera prova del Circuit DS-Girosona de Natació, compost per quatre cites que se celebren a Olot, Vic, Banyoles i Girona, i va néixer amb l’objectiu de potenciar l’alt nivell a les comarques de la Garrotxa, Osona, el Pla de l’Estany i Girona. El Circuit comprèn fins a 12 clubs del territori i permet als esportistes locals mesurar les seves forces amb nedadors de prestigi vinguts, principalment, d’arreu de Catalunya i d’Espanya. Les proves més emblemàtiques i tradicionals dels clubs que integren el Circuit han estat les escollides per completar un calendari de quatre dates, el Trofeu Raül Ramos a Olot, el Trofeu Tresserras a Banyoles, el Trofeu del Mercat del Ram a Vic i el Trofeu Ciutat de Girona.

Per aquesta edició ja hi ha confirmada la participació de més de 250 nedadors, molts d'ells de gran renom com l'internacional Joaquin Belza, Adrian Sánchez internacional júnior de l'Hospitalet, Lídia Huete, medallista al campionat d'Espanya absolut i molts altres nedadors de nivell. Pel que fa a la participació de clubs de fora de les comarques gironines, destacar la presència del CN  l'Hospitalet i del CN Sant Andreu que faran encara més atractiva aquesta edició del Trofeu Raül Ramos.

Si us agrada la natació o l'esport en general, de ben segur que aquesta prova us farà gaudir d'una jornada plena de competició, us hi esperem a tots el proper dissabte 21 de novembre d'enguany.

Per aquesta edició hem preparat un nou concurs a Twitter, ja hi pots participar !

 

I aquest any per primer cop el Trofeu Raül Ramos estiguis on estiguis, emissió en directe en streaming!

 


Cartell de l'edició d'enguany del Trofeu Raül Ramos

 

 

.