3 nedadors del CNO a la tradicional Radikal MarBrava - Club Natació Olot

Natació

3 nedadors del CNO a la tradicional Radikal MarBrava

Aquest darrer cap de setmana 12 i 13 d'octubre va tenir lloc la desena edició de la travessia Radikal MarBrava, la competició en aigües obertes per excel·lència, que comprèn els municipis de Llafranc i Calella de Palafrugell. La competició, organitzada pel club d'aigües obertes Radikal Swim, tenia una durada de dos dies i comprenia diverses activitats com el Radikal Kids, els Radikal Relays i les tradicionals travessies de 7.000 i 1.500 metres. Enguany, com a novetat, també es va dur a terme per primer cop la de 3.500 metres.

Un total de 1.119 nedadors van prendre part en les travessies, entre nedadors populars, amants de les aigües obertes i esportistes d'alt nivell. Del Club Natació Olot hi van participar Lara Pazos, Jordi Soy i Gemma Soy.

Lara Pazos i Jordi Soy van nedar la Radikal MarBrava 7.0, que fa un recorregut de 7.000 metres que van des de la platja de Calella fins a Llafranc, passant per les illes Formigues. Gemma Soy va nedar en la Radikal MarBrava 3.5, que va des de les illes Formigues a la platja de Llafranc, completant un total de 3.500 metres.

Pel que fa a la cursa Radikal 7.0, Lara Pazos va aconseguir una meritòria 11a posició absoluta femenina, i 10a de la seva categoria. Jordi Soy va acabar en la posició 271 absolut masculí. Lara Pazos el dia abans ja havia assolit la 2a posició en el relleu de 4x800 del Radikal Relays, formant part d'un equip mixt amb nedadors d'altres clubs.

Pel que fa a la Radikal 3.5, Gemma Soy va acabar la travessia en la 19a posició absoluta femenina, i va ser 3a de la seva categoria F50.