1a Jornada Lliga Catalana Alevina a Banyoles - Club Natació Olot

Natació

1a Jornada Lliga Catalana Alevina a Banyoles

El passat dissabte 6 d'octubre l'equip aleví del Club Natació Olot va participar en la primera competició de la temporada, la 1a Jornada de Lliga Catalana Alevina, que es disputava a Banyoles. En aquesta primera competició estaven programades les proves de 200 metres estils, 100 metres esquena, 50 papallona i els relleus de 4x100 lliures.

L'equip del CN Olot estava format pels següents nedadors i nedadores: Mariane Ahumada, Abril Coma, Miriam Chibani, Jana Calafell, Carla Gonzalez, Emma Lobato, Ariadna Piqueras, Ona Pontano, Queralt Pons, Nina Roig, Berta Teixidor, Ona Vilarrasa, Joel Bassagañas, Pol Espuche i Roland Macias.

Com que és l'inici de la temporada, encara hi ha molts aspectes a polir i treball físic per realitzar, però tot i així, en la prova de 200 estils els nedadors van demostrar aspectes molt remarcables a nivell de resultats i també a nivell tècnic, sobretot aspectes entrenats en aquest inici de temporada.

Una vegada realitzada la primera prova, però, els ànims dels esportistes van patir una certa relaxació general, fet que va comportar que no rendissin al màxim a la resta de proves competides. De cares endavant s'haurà de millorar aquest aspecte, per així aprendre a competir segones i terceres proves de cada competició sense que la primera prova disputada condicioni el rendiment en les següents. Per tant, s'ha de seguir treballant a nivell físic per aconseguir aquests objectius.

Enhorabona a tot l'equip, i a seguir treballant!