Arriba la derrota dels absoluts de waterpolo després de molts partits guanyats - Club Natació Olot

Waterpolo

Arriba la derrota dels absoluts de waterpolo després de molts partits guanyats

La primer derrota va arribar, l’equip absolut de waterpolo del Club Natació Olot va perdre contra un Sabadell B molt millor físicament, que va mantenir un ritme i una intensitat molt alta durant tot el partit, això va esgotar els olotins que al tram final del partit van veure com les energies no els hi arribaven.

El primer període se’l va emportar l’equip garrotxí per 5 a 3, mostrant molt encert amb atac, tant des de la boia com en llançaments exteriors. Pel que fa a la defensa l’Olot no va saber parar els contraatacs de l’equip visitant, tot i saber que era una de les seves grans armes.

La segona part va seguir la mateixa dinàmica, un rival molt ben entrenat físicament que imprimia un joc molt intens i que els locals no van saber controlar, això sumat a un parell de bons llançaments exteriors va propiciar el resultat de 7-8 al marcador a la mitja part. L’Olot estava fos.

A partir d’aquí l’equip Olotí sempre va anar a remolc dels visitants, fallant moltes passades senzilles, atacant sense claredat i veient-les venir. En aquests partits cal ser més intel·ligent i intentar portar el ritme de partit que tu vols, però l’Olot no ho va saber fer. 

A vegades cal jugar més amb el cap i no tant amb el cor. Derrota que fa mal, perquè és la primera i a casa, però derrota que pot venir bé si aprenem els errors i ens fa créixer com equip!

Tot i la derrota, l’Olot segueix segon a la classificació amb un punt d’avantatge sobre el tercer.

Per l’Olot van jugar: Simon Fusté, Pol ReyesAlex Lopez (1), Marc Duran (1), Arnau Casadevall (4), Marc Reyes, Arnau Abel (3), Fran Luque (1), Nil Rodeja, Joan Ventolà, Daniel Puerto, Martí Boix (1) i Adrià Molina.

Parcials: 5-3, 2-5, 2-2, 2-3. Resultat: 11-13.