Últimes Notícies

Presentació de les seccions i sopar de lliurament de trofeus

El passat divendres 23 de novembre va tenir lloc la tradicional presentació oficial de les seccions esportives de competició i elsopar de lliurament de trofeus de la temporada 2017-18 de natació, waterpolo, tennis, atletisme, triatló i futbol de veterans.

Repetint l’exitosa proposta dels anys anteriors, la presentació es va fer a 2/4 de 8 la piscina de competició del club. Grans i petits van anar desfilant al ritme de la música per fer-se la foto amb el seu equip corresponent.

Van començar desfilant els nedadors, una secció cada any més competidora, amb recordistes de totes les edats i nedadors internacionals, i encapçalada, per segon any, per Diego Méndez, primer entrenador i director tècnic de la secció. A continuació van sortir els waterpolistes, que cada any ens regalen partits més emocionants i victòries colpidores, amb els seus entrenadors Jordi Jérez, Ferran Serra i Jan Ibern. Tot seguit van desfilar els representants de la secció de triatló, la disciplina que engloba tres esports i múltiples proves de resistència. Seguidament va ser el torn per la secció d’atletisme, que segueix demostrant any rere any un gran nivell i bons resultats, encapçalats pels seus entrenadors: Josep Danés, Quim Gallart i Jordi Roura. En cinquè lloc van desfilar els tennistes, encapçalats pel seu director tècnic Xavier Garcia. Una secció que ja ha començat la temporada amb títols i victòries importants a nivell català, i que aquest any ha augmentat a 12 equips. Finalment va ser el torn pels futbolistes veterans del club, representats per una petita part de l’equip i el seu coordinador Jordi Salvador.

L’última fotografia de la cerimònia va ser la de tots els tècnics i entrenadors de totes les seccions, que temporada rere temporada segueixen animant i encomanant l’esperit de l’esport a tots els i les esportistes del club. Per acabar es va fer una gran foto de família amb tots els esportistes assistents a la presentació. 

 

Pots veure totes les fotos de la presentació fent clic aquí.

 

El sopar i lliurament de trofeus de la temporada 2017/2018, com ja és costum en els darrers anys, es va fer al Restaurant Can Xel de Santa Pau a 2/4 de 10, on es va guardonar als esportistes més destacats de cada secció. Els premis van ser els següents:

 

PREMIS A LA REGULARITAT:

Natació categoria prebenjamina: IAN ESPUÑA

Natació categoria benjamina: NINA ROIG

Natació categoria alevina: AINA ARREBOLA

Natació categoria infantil: ISAAC MARTÍ

Natació categoria júnior-absolut: CLARA AULINAS

Natació categoria màster: JORDI TEIXIDOR

Waterpolo: GERARD CURRIUS

Atletisme: ESTEFAN ROCA

Triatló: MARTÍ PALMA

Tennis femení: BERTA CRUELLS

Tennis masculí: JAN ARTOLA

Futbol: ALBERT QUINTANA

 

PREMIS PROMESA:

Natació: POL QUINTANA

Waterpolo: MARC ALABAU

Atletisme: BRIÇ JOU

Triatló: NIL ROIG

Tennis femení: MAR BIERGE

Tennis masculí: ROGER PRAT

 

TROFEU PUNTS FINA:

Amb 724 punts: LÍDIA HUETE

 

PREMI MILLOR DE CADA SECCIÓ:

Atletisme: JORDI ROURA

Triatló: CLARA AULINAS

Tennis femení: MALAK ABARKANE

Tennis masculí: JOAN MARTÍN i ADRIÀ SERRAT

Futbol: ALBERT AYATS

Waterpolo: ARNAU CASADEVALL

Natació: ÁLVARO RUIZ

 

TROFEU PRESIDENT FEMENÍ: CLARA AULINAS

TROFEU PRESIDENT MASCULÍ: JOSEP MARIA ROURA

 

També, com a excepció, aquest any es va entregar la placa als recordistes de natació durant el sopar. Els recordistes guardonats van ser: Lídia Huete, Álvaro Ruiz, David González i Òscar Saura.

Enhorabona a tots i totes les guanyadores!

 

Pots veure les fotografies del sopar i els guardonats fent clic aquí.