Tennis

Presentació del nou equip tècnic de la secció de tennis

Ahir 14 de setembre a les 20 h es va celebrar la reunió de presentació dels nous tècnics de la secció de tennis.
En un acte distès i amb molt bon ambient, la presidenta juntament amb altres membres de la junta directiva, van presentar el nou equip tècnic de la secció de tennis del CN Olot. Fetes les presentacions oficials es va donar el torn de paraula al nou director tècnic de la secció, en Xavier Garcia que va aprofitar la seva intervenció per fer breu resum del nou projecte esportiu fent èmfasi en diverses ocasions de l'engrescador d'aquest nou repte que passa per potenciar l'escola de base, els equips de competició i l'àrea social d'aquesta important secció competitiva del CNO. Acabada la intervenció d'en Xavier Garcia, va intervenir en Joan Marc Fajula, 2n entrenador de la secció que també va insistir a agrair a la junta directiva del club la confiança dipositada en ells i va transmetre la seva il·lusió i ganes d'endegar aquesta nova etapa en el que ha estat el seu club de sempre. L'equip tècnic de la secció estarà reforçat per la figura d'en Gabriel Valentin que seguirà exercint les funcions de preparador físic.

Durant l'acte també es va fer la presentació d'en Xavier Prat, soci, tenista d'alt nivell i amb una alta implicació en la vida social del Club, que és el nou vocal de la secció de tennis i membre de la junta directiva del Club, en la seva intervenció, Prat va explicar a tots els assistents que va acceptar la proposta feta per la presidenta de l'entitat després de veure la gran aposta i impuls que la junta directiva actual vol donar a la secció de tennis tant en el seu vessant competitiu, de base, com social.

Un cop finalitzat l'acte, esportistes i familiars es van quedar xerrant una llarga estona amb el nou equip tècnic i el seu nou vocal.

Des d'aquí donem públicament la benvinguda al nou equip tècnic i al seu nou vocal.