El 28 de setembre es farà la tradicional presentació de les seccions i el sopar de lliurament de trofeus - Club Natació Olot

Últimes Notícies

El 28 de setembre es farà la tradicional presentació de les seccions i el sopar de lliurament de trofeus

El proper dissabte 28 de setembre el CN Olot farà la tradicional presentació oficial de les seccions esportives de competició i el sopar de lliurament de trofeus de la temporada 2018-19 de natació, waterpolo,  tennis, atletisme, triatló i futbol de veterans.

Repetint l’exitosa proposta dels anys anteriors, la presentació i el sopar s’organitzaran en dues localitzacions ben diferents. La presentació de les seccions es farà a 2/4 de 8 a dins el recinte de la piscina de competició del Club, una cerimònia que comptarà amb música i festivitat. L’acte s’acabarà fent una gran foto de família amb tots els esportistes assistents a la presentació.

El sopar i lliurament de trofeus, com ja és costum en els darrers anys, es farà al Restaurant Can Xel de Santa Pau a 2/4 de 10, on es guardonarà als esportistes més destacats de cada secció en les categories de regularitat, promesa, punts FINA, millors de cada secció i Trofeu President.

Us hi esperem!