Natació

Presentació del nou director tècnic i primer entrenador de la secció de natació

Dimarts 8 d'agost del 2017

Ahir a 2/4 de 9 del vespre la presidenta del CNO Gemma Soy acompanyada d'una nodrida representació de la junta directiva del Club, va informar a nedadors i pares convocats, els motius i les circumstàncies de la baixa voluntària presentada pel fins ara director tècnic de la secció de natació, Antonio Oliveira. Gemma Soy va remarcar i destacar en diverses ocasions la gran tasca realitzada per Oliveira i la resta de l'equip tècnic de natació durant els 10 anys que l'Antonio n'ha estat el responsable, alhora que la seva màxima dedicació i professionalitat, que han aconseguit situar la natació del CNO al lloc on es mereix.

Després d'un torn de preguntes, es va presentar el nou director tècnic i primer entrenador de la secció, Diego Méndez. Llicenciat en Ciències de l'activitat física i l'esport, i entrenador superior de natació, ha estat en les darreres cinc temporades entrenador dels equips júnior i absolut del Club Natación Ciudad de Alcorcón. Ha format part de l'equip tècnic responsable de la concentració a Sierra Nevada de l'equip absolut que ha participat recentment en el campionat del món a Budapest, i ha estat entrenador en diverses concentracions durant el 2015 i el 2016 de l'equip nacional júnior participant en la 43a European Junior Championship a Hongria el 2016 i a la 1st European Games 2015 a Adzerbaijan.

Un cop feta la presentació, Diego Méndez va dirigir unes paraules als presents, expressant la seva alegria per formar part d'aquest engrescador projecte i va agrair la bona acollida rebuda pels que seran els seus nous companys de l'equip tècnic de la secció i per la junta directiva, intervenció que va ser molt ben rebuda pel públic assistent i que va finalitzar amb un contundent aplaudiment de benvinguda.

En finalitzar la reunió, un gran nombre d'esportistes i pares és ban quedar una llarga estona parlant i coneixent personalment el nou director tècnic.

Des d'aquí donem públicament la benvinguda a en Diego!!