Pere Ribes finalitza amb molt bones marques el Campionat d’Espanya de Clubs de Natació Adaptada - Club Natació Olot

Natació

Els passats 15 i 16 de juny va tenir lloc el Campionat d'Espanya Open Absolut per Clubs de Natació Adaptada, Fundación Disa 2019, celebrat al Tenerife Top Training. Una competició que reuneix els millors nedadors del país de la natació adaptada.

Pere Ribes, del Club Natació Olot, va participar en aquest campionat en la categoria absoluta de nedadors cecs. Tot i ser dels més joves en aquesta categoria, els resultats van ser més que bons: Pere va aconseguir rebaixar les seves marques notablement, en algunes va baixar fins a deu segons la seva millor marca personal respecte l'inici de la temporada. Una millora més que significativa que li permetrà competir cada vegada a un nivell més alt, guanyant i gaudint experiències com aquesta, en la que va poder compartir piscina amb nedadors paralímpics.

Enhorabona Pere per la gran feina aconseguida aquesta temporada!