Pere Ribes aconsegueix la medalla de bronze en els 100 m esquena en el Campionat de Catalunya d’Hivern de Natació Adaptada - Club Natació Olot

Natació

Pere Ribes aconsegueix la medalla de bronze en els 100 m esquena en el Campionat de Catalunya d’Hivern de Natació Adaptada

El nedador garrotxí Pere Ribes va aconseguir el bronze en els 100 m esquena durant el Campionat de Catalunya d’Hivern de Natació Adaptada, celebrat el passat cap de setmana a Terrassa.

Ribes va anar acompanyat de la seva entenedora, Olga Carnero, per participar en aquest campionat de natació, que el va portar a competir amb grans figures de la natació adaptada. Les sensacions van ser molt bones i Ribes va aconseguir guanyar el bronze amb aquesta tercera posició en els 100 m esquena.

Pere Ribes, nedador del Club Natació Olot: En general va anar molt bé i la veritat és que va ser un gust poder competir allà i guanyar aquesta medalla. Sobretot per competir amb gent que té molts rècords i que físicament està molt bé.”

Els resultats van acompanyar al jove nedador del CN Olot que també va poder aconseguir la 6a posició de Catalunya en els 100 m braça i 8a posició en els 50 m braça, aconseguint la seva millor marca personal. L’enhorabona per aquests resultats tan prometedors.

RESULTATS

9 de març de 2021