6 medalles per Pere Ribes al Campionat Classificatori a Madrid - Club Natació Olot

Natació

6 medalles per Pere Ribes al Campionat Classificatori a Madrid

Aquest cap de setmana es va celebrar el Campionat Classificatori de Natació per Edats a la piscina del Centre de Recursos Educatius de l'ONCE a Madrid, que va acollir a 30 nedadors, 20 nois i 10 noies, de diversos punts d'Espanya. Aquesta és la primera competició de natació de la temporada 2018/2019 de la Federació Espanyola d'Esports per Cecs (FEDC), per acreditar mínimes de participació pel Campionat d'Espanya Absolut que tindrà lloc a Madrid a finals de març del 2019.

Del Club Natació Olot hi va participar en Pere Ribes, que va aconseguir un total de 6 medalles:
- 2n en 25 lliures
- 3r en 25 papallona
- 3r en 50 esquena
- 3r en 50 braça
- 2n en 25 esquena
- 3r en 25 braça

En dues de les ocasions va aconseguir millorar la seva millor marca baixant 2 i 3 segons. Una d'elles en 50 esquena, que va aconseguir un temps de 52''8, i l'altra en 25 lliures amb un temps de 19''7.

Pere Ribas ha demostrat, un cop més, que els esforços en els entrenaments i la constància es reflecteix en els resultats que aconsegueix, millorant cada vegada més en la tècnica aquàtica i guanyant autonomia. Cal destacar el mèrit d'aquest jove nedador, que de mica en mica va superant i aconseguint les metes i objectius que es proposa.

La propera cita per Pere Ribes serà al gener, en la competició de "Equipo AXA promesas paralímpicas de natación", que es tracta d'un campionat de formació i seguiment pels nedadors joves promeses que tenen possibilitats de participar en uns futurs jocs paralímpics. L'objectiu és aconseguir un alt rendiment dels nedadors seleccionats mitjançant plans tècnics de formació, així com especialització i assistència en competicions nacionals i internacionals.

Li desitgem molta sort a en Pere Ribes per les properes competicions, i l'enhorabona pels resultats obtinguts!