Atletisme

Un Pep Roura sorprenent i incombustible

CAMPIÓ DE CATALUNYA DE CURSES DE MUNTANYA, CAMPIÓ DE CATALUNYA EN RUTA 10.000M, CAMPIÓ DE Catalunya DE CROS...I ARA QUÈ?

El repte que posem al rejovenit Pep Roura, després del seu triomf del cap de setmana –el tercer títol de la temporada-, és el d'aconseguir el pòquer català a les pistes d'atletisme. És el moment de deixar palès el seu domini absolut en els tres escenaris atlètics: muntanya, carretera, terra i "tartán".

El darrer èxit ha estat en la 33a edició del cros de Caldes de Malavella, organitzat per l'Ajuntament i el Consell Comarcal de la Selva amb la col·laboració del Consell Esportiu de la Selva i el Club Atletisme Lloret-La Selva, per delegació de la Federació Catalana d'Atletisme. Aquest cros ha estat l'escenari, per quart any consecutiu, del CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS INDIVIDUAL i PER CLUBS MÀSTER, celebrat el diumenge 4 de febrer al circuit de la Rambla d'en Rufí.

En aquesta edició hi ha participat també Joan Planella (M35) i Joan Aulinas i Marià Padrosa (M55). Aquests dos últims han fet equip amb en Pep Roura, aconseguint el subcampionat Veterà C (+M55)

Aquests són els resultats obtinguts en les seves respectives categories:

 

M35

 

22 atletes

5.900m.

 

Joan Planella

14è

20’18”

 

 

 

 

M55

 

16 atletes

4.500m.

 

Pep Roura

Joan Aulinas

Marià Padrosa

Campió Catalunya

11è

12è

14’25”

17’44”

18’21”

EQUIP +M55

 

 

 

 

Pep Roura

Joan Aulinas

Marià Padrosa

 

Subcampions Catalunya

 

 

24 punts

 


Roura, al calaix més alt en M55

 


Aulinas, Roura i Padrosa, subcampions +M55