Resultats dels partits de pàdel del cap de setmana 4/5/MAIG/2024: L'equip femení campiones del Campionat comarcal de pàdel - Club Natació Olot

Pàdel

Nova jornada de pàdel dels equips del CN Olot. Excel·lent cap de setmana de l'equip femení, que es van proclamar jugant a casa campiones de la categoria femenina quarta, grup 3, del Campionat Comarcal de pàdel, amb 2 victòries davant del CT Vic D. Les jugadores del Club van conquerir la primera posició amb un total de 45 punts, 24 partits jugats, amb 18 victòries i 6 derrotes. Enhorabona per aquest esforç i per assolir aquest gran objectiu per a l'equip. A la tarda, van prendre part en la Lliga Catalana absoluta Bullpadel, competint a casa amb un resultat desfavorable d'1-2 contra el Tennis Palafrugell A.

CAMPIONAT COMARCAL
CN Olot femení vs. CT Vic D
Resultat final: 2-0

LLIGA CATALANA
CN Olot femení vs. CT Palafrugell A
Resultat final: 1-2

Per altra banda, al campionat comarcal, l’equip masculí va guanyar 2 dels 3 partits disputats contra a casa contra el CT Arbúcies C, i va aconseguir la segona plaça i la possibilitat de disputar el play-off d'ascens de categoria, amb l'objectiu de pujar a quarta. L'equip va acabar el campionat amb un total de 90 punts, 42 partits jugats, amb 31 victòries i 11 derrotes. Finalment, pel que fa a la Lliga Catalana Bullpadel, van obtenir un bon resultat a favor de 2-1, a casa, contra el GEiEG. Enhorabona i continuem sumant.