OFERTA FEINA: 2n entrenador de la secció de tennis - Club Natació Olot

Tennis

OFERTA FEINA: 2n entrenador de la secció de tennis

 
 

Treballa amb nosaltres

Ofertes de feina

Aquí podeu trobar les ofertes actualment vigents de cerca de personal del Club Natació Olot. Només cal que seguiu els passos indicats per a presentar la vostra candidatura. Estem desitjant treballar plegats!


03. 2n entrenador de la secció de tennis:

Si t'agrada el món del tennis i de l'esport, t'estem buscant, no esperis més! Vine a formar part d'un equip dinàmic dedicat al benestar de les persones.

 • Què busquem: Una persona amb capacitat per treballar al costat del 1r tècnic de la secció per entrenar els diferents nivells de competició de la secció de tennis del Club.
 • Què oferim: Feina estable, amb molt bon ambient de treball i opcions reals de promoció dins de la secció esportiva.
 • Com puc contactar: Enviant les teves dades i curriculum vitae actualitzat al correu electrònic administracio@cnolot.catEs garanteix la confidencialitat de les candidatures rebudes.
 • Data de publicació: 8 d'agost de 2023


02. Personal/tècnic de manteniment:

Busquem personal/tècnic oficial de 2a de manteniment per al CN Olot. Vine a formar part d’un equip dinàmic dedicat al benestar de les persones.

 • Què busquem: Una persona proactiva, amb iniciativa i capacitat d’organització i de lideratge. Amb ganes de prosperar i assolir en un futur el càrrec de cap de manteniment del Club. Es valorarà coneixements en electricitat, lampisteria o similar. INCORPORACIÓ IMMEDIATA.
 • Què oferim: Feina estable a jornada completa, amb molt bon ambient de treball i opcions reals de promoció dins el departament.
 • Com puc contactar: Enviant les teves dades i curriculum vitae actualitzat al correu electrònic administracio@cnolot.catEs garanteix la confidencialitat de les candidatures rebudes.
 • Data de publicació: 6 de març de 2023


01. Monitor/a d'activitats dirigides i fitness:

Busquem personal especialista a realitzar sessions d’activitats dirigides al Club. Com ja sabeu, sempre estem proposant noves sessions i propostes per als nostres socis i usuaris. És per això que volem comptar amb tu.

 • Què busquem: Si ets bo en el que t’agrada i tens coneixements en algun tipus d’activitat dirigida, volem que treballis amb nosaltres. No dubtis a fer-nos arribar les teves dades personals i experiència en el món del fitness, tant si estàs format/da en les sessions que actualment estem fent, com si tens alguna nova proposta.
 • Què oferim: Bon ambient de treball, equip jove i vinculació amb el món esportiu.
 • Com puc contactar: Enviant les teves dades i curriculum vitae actualitzat al correu electrònic administracio@cnolot.catEs garanteix la confidencialitat de les candidatures rebudes.
 • Data de publicació: Vigent durant la temporada 2022-2023

 

*De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de CN OLOT amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, si és el cas, l’e-mailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades durant el temps que estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.cat o a l'avinguda de Pere Badosa, s/n, 17800 - Olot (Girona). Donarem resposta a qualsevol petició.

 

Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 262 028

Actualitzat el 9 d'agost de 2023