Les noves instal·lacions del CNO - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Les noves instal·lacions del CNO

El Club Natació Olot ja compta amb les primeres instal·lacions noves de la primera fase de les obres de remodelació. Aquestes noves instal·lacions són la piscina exterior i la sala d’aigües.

El passat juny es va estrenar la nova piscina exterior de 25 metres, que compta amb una zona de tres carrers adaptada per nedar i una altra per ús lúdic. La piscina incorpora les últimes tecnologies en tractament d’aigua, com la cloració salina i els ultraviolats, que fan que la qualitat d’aigua sigui superior. Aquesta piscina està situada a prop del que abans era la piscina mixta, molt pròxima a la piscina infantil.

Així ha quedat la nova piscina exterior:

 

La nova sala d’aigües es va inaugurar a principis de juliol, la qual inclou la nova piscina coberta de 25 metres, el vas complementari i la sauna. Aquestes piscines també compten amb cloració salina i ultraviolats, que fan que la qualitat de l’aigua sigui superior.

La nova sala d’aigües compta amb una piscina de 25 metres d’1,80 metres de profunditat als extrems i 2,20 metres al centre, i un vas complementari d'1,20 i 1,35 metres de profunditat amb terra antilliscant. També hi ha una sauna seca d’accés lliure, per a un màxim de sis persones i per a majors de 16 anys.

Així és com ha quedat la nova sala d’aigües:

 

L’obertura d’aquestes noves instal·lacions permetrà passar a la segona fase de les obres de remodelació del club: el gimnàs i la piscina d’ensenyament. Aquesta última estarà tancada a partir del 3 de juliol, i està previst que les dues instal·lacions s’obrin al novembre.