Descobreix la nova app del CNO! - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Descobreix la nova app del CNO!

Des del Club Natació Olot estrenem una nova app totalment gratuïta pels usuaris abonats al gimnàs i/o activitats dirigides.

Es tracta d'un gimnàs virtual, des d'on podràs accedir a múltiples entrenaments, així com iniciar-te en l'activitat física, reforçar la musculatura per diferents esports, treballar àrees musculars específiques, entrenar-te a alta intensitat, augmentar la massa muscular, perdre pes, a més de poder triar entre milers d'exercicis per adaptar-los al teu mètode d'entrenament.

L'aplicació consta d'un apartat d'entrenaments, des d'on podràs trobar diferents rutines ja dissenyades i preparades per treballs específics: forma i tonificació, guanyar musculatura, millorar el benestar i perdre pes. Cada treball té diverses rutines de diferents nivells i durada, perquè així puguis escollir la que més s'adapta a les teves necessitats i programar-ho els dies que et vagin millor. També pots consultar-ho amb el tècnic del gimnàs i t'assignarà les rutines que necessites segons el teu nivell i calendari.

Un altre apartat que et proporciona l'aplicació, és el d'activitats, des d'on podràs escollir exercicis específics. Tria el múscul que vols treballar, i amb quin material, i fes el teu propi entrenament.

D'aquesta manera l'aplicació et permet entrenar-te des del gimnàs amb material específic
(màquines, fit-ball, banc, bandes elàstiques...), o bé des de casa sense material o amb el que puguis disposar.

A més a més, l'aplicació funciona com una xarxa social, i podràs connectar-te amb la resta d'usuaris del gimnàs, així com seguir el portal del CNO des d'on es publicaran articles, consells i suggeriments sobre hàbits de vida saludables, maneres de com entrenar, formes d'alimentar-te enfocades a l'esport, i tota mena d'eines molt útils per treure el teu màxim rendiment.

Pots trobar l'aplicació "Club Natació Olot" per a mòbil a Google Play i App Store. Per donar-te d'alta parla amb el tècnic/a del gimnàs i segueix les seves instruccions.

 

FES EL PAS! ANIMA'T I UNEIX-TE A LA COMUNITAT VIRTUAL DEL CNO!