Nou catàleg d'Activitats Dirigides 2019-2020 - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Nou catàleg d'Activitats Dirigides 2019-2020

Aquesta temporada 2019-2020 es consoliden les actuacions de reforma i ampliació de les instal·lacions més antigues del club, i com en tota gran intervenció, aquests últims mesos caldrà que ens adaptem a les necessitats de cada moment. Després d’un intens treball per part de tot l’equip humà del CNO, ens plau poder presentar el nou catàleg d’Activitats Dirigides per la temporada 2019-2020, amb una gran varietat d’activitats i horaris.

Abans de decidir quina activitat esportiva és la que més us interessa, el CN Olot us aconsella que llegiu atentament el fulletó dels cursos que s'ofereixen, en els que hi trobareu tota la informació que necessiteu, així com la normativa corresponent, per escollir el curset o cursets més adequats.

 

Fes clic sobre la imatge per veure on-line el fulletó d'activitats dirigides:

 

Versió per imprimir:

 

 

INSCRIPCIONS

 

Les inscripcions s'han de fer per internet o bé presencialment a les oficines del CNO en horari feiner (de 9 a 13 h i de 16 a 20 h i de dilluns a divendres).

Si la inscripció es fa per internet, s’haurà de pagar el primer mes amb targeta. Les posteriors renovacions mensuals es cobraran a principi de cada mes amb un rebut domiciliat en una entitat bancària.

En el moment de fer la inscripció cal contractar l’assegurança de 3 € per a tota la temporada d’hivern.

Podeu accedir a les inscripcions online a l'enllaç que trobareu més avall. El programa us demanarà un nom d’usuari: cal que entreu el vostre DNI (amb lletra) i us demanarà també un password: és la vostra data de naixement, que cal que entreu amb el format ddmmaaaa.

Abans de fer una inscripció per internet, us recomanem que consulteu a fons la informació del catàleg, on hi trobareu totes les activitats i la normativa, així com el calendari d'inici d'inscripcions detallat a continuació. Pels cursets de mainada podeu trobar la guia detallada de com fer la inscripció més avall.

 

CALENDARI D'INICI D'INSCRIPCIONS

SOCIS

Dia inscripció Activitat Inici de l'activitat
26 d'agost

Activitats dirigides del gimnàs

16 de setembre

28 d'agost

Escola de tennis

16 de setembre

16 de setembre

 

 

 

Natació per a mainada nascuta el 2016 i 2017 (fins el 30 de juny). Límit de places.

Curset per a nadons de 12 a 30 mesos. Límit de places.

Natació per a adults. Límit de places.

Curset per a embarassades. Límit de places.

1 d'octubre

1 d'octubre

1 d'octubre

1 d'octubre

17 de setembre

Natació per a mainada dels nivells BLANC. Límit de places.

1 d'octubre
18 de setembre

Natació per a mainada dels nivells GROC. Límit de places.

1 d'octubre
19 de setembre

Natació per a mainada dels nivells TARONJA, TAURONS i JUVENILS. Límit de places.

1 d'octubre

NO SOCIS

24 de setembre

Per als NO socis de totes les edats i activitats segons les places disponibles

 

 

 

>> Accedir al servei d'inscripcions online per a SOCIS <<

 


 

 

GUIA D’INSCRIPCIONS DELS CURSETS D’HIVERN PER A SOCIS

 

Abans de fer una inscripció per internet, us recomanem que consulteu a fons la informació penjada en aquest web. Hi trobareu tots els cursets i també la normativa.

El 16 de setembre (a les 9h del matí) començaran les inscripcions per als socis. Vegeu el calendari al final d’aquesta guia. Si el nen o nena que voleu inscriure no és soci, cal que en feu l’alta (a les oficines del Club) abans d’iniciar el tràmit.

El programa us demanarà un nom d’usuari: cal que entreu el vostre DNI (amb lletra) com a persona responsable que sou del nen que inscriviu. Us demanarà també un password: és la vostra data de naixement, que cal que entreu amb el format ddmmaaaa.

Fet això, entrareu a la vostra fitxa familiar i ja podreu fer la inscripció.

En cas que inscriviu més d’un fill (si es dóna el cas), heu de seleccionar al mateix moment els germans que faran els cursets.  Llavorses desplegarà, per a cada un dels membres, la llista de cursets permesos segons l’any de naixement. Cal marcar al mateix temps tots els cursets on els vulgueu inscriure i l’assegurança per a cada cursetista.

A la pantalla següent podreu fer la selecció exclusivament del mes d’octubre, inici de l’activitat a la qual voleu inscriure el vostre fill: si no hi ha places lliures, el procés us avisarà; també cal marcar novament l’assegurança.

En acabar el procés de selecció i valoració el sistema us enviarà al portal bancari de pagament amb tarjeta.

Una vegada feta la inscripció i pagada, quedarà validada per a tot el curs, es renovarà automàticament en començar cada mes i es passarà el rebut corresponent a la domiciliació bancària habitual del cursetista.

En els dies posteriors a l’alta per internet, cal que passeu per les oficines del Club a signar l’original de la inscripció i dur el llibre de vacunes i la targeta sanitària ORIGINALS si el cursetista és menor de 17 anys, requisit indispensable per poder començar l’activitat.

 

 

>> Accedir al servei d'inscripcions online per a SOCIS <<

 

 

 

 

 

 

NO SOCIS      
       
       
24 de setembre (9 h) Per als NO socis de totes les edats i activitats segons les places disponibles

 

 

 

GUIA D’INSCRIPCIONS DELS CURSETS D’HIVERN 2019 / 2020 PER A NO SOCIS

 

Abans de fer una inscripció per internet, us recomanem que consulteu a fons els díptics informatius penjats en aquest web. Hi trobareu tots els cursets i també la normativa.

El 24 de setembre (a les 9 h del matí) començaran tant les inscripcions per internet com les presencials.

Al final d’aquesta pàgina hi trobareu l’enllaç que us porta a la pàgina d’inscripcions.

Els usuaris que estigueu donats d’alta al sistema(pare, mare o tutor) ja podeu entrar posant el vostre DNI (amb lletra) i la vostra data de naixement amb el format DDMMAAAA, o bé la contrasenya que vàreu introduir aleshores. Si no recordeu la contrasenya antiga, aneu a ‘Restablir contrasenya’ des d’on se us enviarà un correu a la vostra adreça electrònica amb l’enllaç per tornar a entrar i posar-ne una de nova. Aleshores accedireu a la vostra fitxa i també hi veureu registrat el nom del cursetista que va fer alguna activitat. Si és el mateix a qui voleu assignar el nou curset, una vegada seleccionat, ja us sortiran les activitats en què el podeu inscriure. L’assegurança s’ha de marcar dues vegades, tant en la selecció de les activitats com en la quadrícula del 1r mes; en el cas d’escollir un horari amb les places esgotades, el procés us avisarà.

Si inscriviu un nou fill, a la vostra fitxa hi trobareu ‘Afegir familiar’ des d’on podreu donar-lo d’alta i continuar amb la contractació. Cal omplir el camp del número de compte bancari del cursetista perquè s’hi cobrarà el rebut mensual de les següents renovacions (la reserva és per a tot el curs, o fins que se signa la baixa).

Els usuaris que sigueu nous, primer us haureu de donar d’alta com a pare, mare o tutor.

Una vegada introduïdes les vostres dades,  rebreu un correu electrònic a l’adreça  que registreu, que us farà d’enllaç per entrar per primera vegada a la vostra fitxa. Una vegada a dins, podreu ‘Afegir familiar’ seguint les mateixes indicacions donades abans per als usuaris registrats.

Haureu de tenir en compte que des de l’inici de la sessió fins a la conformitat del pagament disposeu de 15 minuts. Esgotat aquest temps, el sistema es talla i haureu de provar-ho més tard. Només és permès el pagament amb targeta bancària (import del 1r mes+ l’assegurança); en fer-lo, demana el codi CIP (Codi d’identificació personal de compra segura per internet), aquest codi secret ha d’estar activat per l’entitat gestora de la targeta. La inscripció quedarà validada en el moment d’obtenir la conformitat del pagament.

En els dies posteriors a l’alta per internet, cal que passeu per les oficines del Club a signar l’original de la inscripció i dur el llibre de vacunes i la targeta sanitària ORIGINALS si el cursetista és menor de 17 anys, requisit indispensable per poder començar l’activitat.

 

 

 


>> Accés al servei d'inscripcions per a no socis<<

 

A partir del 27 de setembre, les inscripcions als cursets de natació per a mainada, adults, embarassades i nadons s'hauran de fer presencialment a les instal·lacions del Club en horari feiner (de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 16 a 20 h).