L'escola base de competició celebra el Trofeu tió amb la cagada de regals i el concurs de coques casolanes - Club Natació Olot

Natació

L'escola base de competició celebra el Trofeu tió amb la cagada de regals i el concurs de coques casolanes

Aquest passat divendres es va celebrar el Trofeu tió a les instal·lacions del Club Natació Olot amb tots nens i nenes de l’escola base de competició. Els nedadors i nedadores més joves van nedar 4 piscines elaborant diferents destreses aquàtiques amb un globus que havien de mantenir i fer arribar fins al final. Les primeres piscines van nedar amb el globus d’una banda a l’altra de la piscina, una altra era amb diferents obstacles, també els va tocar fer remades i finalment en l’última prova, podien escollir l’estil lliure per fer arribar el globus a destí. L’objectiu de les proves era poder enganxar aquests globus en la frase de Bon Nadal que entre tots els nens i nenes anaven decorant.

Després de les destreses aquàtiques es va celebrar la gran cagada del tió, on tots i totes van marxar amb uns dolços, una camiseta i un casquet de bany del Club Natació Olot. Per finalitzar aquesta diada de  festes nadalenques, es va celebrar el tradicional concurs de les coques del Club. 22 coques casolanes van participar en aquest concurs, que van guanyar Gerard Batlle amb la més original i Arnau i Guillem Carrera amb la més bona. Tot i que estem segurs que totes eren realment bones.