Suspesa la 67a Travessia Tossols-Basil per les afectacions de la COVID-19 - Club Natació Olot

Natació

Suspesa la 67a Travessia Tossols-Basil per les afectacions de la COVID-19

Enguany no se celebrarà la tradicional Travessia Tossols-Basil per les afectacions de la pandèmia derivada de la COVID-19. El seguiment dels protocols i de les normes de seguretat fa que sigui incompatible organitzar-la amb normalitat i el Club es veu forçat a suspendre la que seria la 67a edició de la competició.

La competició, que data de la dècada dels anys cinquanta, de gran importància per al Club i arrelada al calendari competitiu català, reuneix més d’un centenar de nedadors i nedadores al riu Fluvià. Els esportistes que hi competeixen poden participar en les modalitats de distància clàssica de 800 metres i de distància llarga de 1.600 metres, a més de la travessia popular de 400 metres, oberta a tothom.

Des del Club Natació Olot som conscients de la complicada situació que estem vivint tots plegats, especialment amb els nous rebrots arreu del territori, i de l’esforç de tothom per continuar endavant. Aquest serà el segon any consecutiu que no es pot celebrar la travessia per causes alienes a l’organització, i lamentem profundament la suspensió d’aquesta prova.

La seguretat dels participants és el més important i creiem que cal fer un exercici de responsabilitat pel bé comú, encara que això ens obligui a prendre decisions dures per al Club i per als esportistes. 

20 de juliol de 2020