Debut dels alevins del Club Natació Olot per començar la temporada - Club Natació Olot

Natació

Debut dels alevins del Club Natació Olot per començar la temporada

Els alevins del Club Natació Olot van participar en la piscina del Club Natació Banyoles en la primera jornada de lliga Catalana, prova que donava el tret de sortida a la temporada competitiva 2019-2020.

En aquesta jornada estaven programades les proves de 200 m Estils, 50 m Esquena i 50 m Lliures. La prova d'estils era puntuable de cara a la classificació per als Campionats de Catalunya d'Hivern. També es va participar en les proves de relleus de 4X100 m estils femení. Els joves olotins van posar el punt de partida a partir del qual s'ha de seguir treballant per anar millorant els diferents aspectes de cadascun dels quatre estils en què van competir. En les proves de 50 m es van poder observar els diferents aspectes, sobretot tècnicament, que s'estan treballant en els entrenaments des del començament de la temporada.

Pel que fa a les proves per equips, els dos relleus femenins inscrits van permetre que totes les nenes que van assistir a la competició poguessin participar en aquesta prova per equips. Es va aconseguir una meritòria 2a posició.

 

Nedadors del Club Natació Olot: Mariane Ahumada,  Emma Lobato,  Nina Roig, Helena Martínez, Júlia Coll, Mar Busquets, Georgina Moreno, Berta Colomer, Núria Gifreu, Anna Vegas, Joel Bassagañas, Pol Espuche i Pol Quintana.