Presentada la 13a edició del Circuit de Trofeus de natació GIROSONA a la Diputació de Girona - Club Natació Olot

Natació

Presentada la 13a edició del Circuit de Trofeus de natació GIROSONA a la Diputació de Girona

Dimarts 31 d'octubre s'ha presentat la 13a edició del Circuit de Trofeus de natació GIROSONA a la Diputació de Girona. L'acte ha comptat amb la presència del Sr. Ramon Bosch (president de la Federació Catalana de Natació), el Sr. Jordi Masquef (diputat delegat del servei d'esports de la Diputació de Girona) el Sr. Joan Parra (director tècnic del circuit), i els presidents, tècnics i nedadors dels sis clubs organitzadors.

Aquesta és una nova edició formada per sis trofeus de natació, organitzats pel Club Natació Olot, el Club Natació Banyoles, el Club Natació Vic-ETB, el Club Natació Lloret de Mar i el GEiEG. “Tots aquests trofeus permeten que en l’àmbit local es posi èmfasi en el territori, destacant el seu valor social i també que nedadors locals es puguin mesurar amb nedadors amb un determinat currículum i marques, fa que tot evoluciona a favor de la natació” Ha dit el Sr. Ramon Bosch (president de la Federació Catalana de Natació).

Com a novetat, cal destacar el valor afegit que els trofeus tindran en aquesta edició amb la incorporació del cronometratge electrònic, gràcies a la col·laboració amb la Diputació de Girona: augmentant el valor esportiu en cada prova, prestigi i rellevància del circuit. “Aquest és un esdeveniment que serveix per posar èmfasi en el fet que es treballi conjuntament els clubs amb les administracions. El que intentem és fomentar la pràctica de l’activitat física esportiva, i posar en relleu jornades com aquesta que afavoreixen l’esport i el territori” segons paraules de Jordi Masquef (diputat delegat del servei d’esports de la Diputació de Girona).

Finalment, cal remarcar que Joan Parra (director tècnic del circuit) ha destacat que es vol continuar apostant per una natació competitiva que faci pujar encara més el nivell del circuit i s’estigui a l’altura de competicions importants com un campionat d’Espanya o de Catalunya. Amb aquest acte s'ha donat el tret de sortida a la nova temporada 2023-2024, que comença amb el 29è Trofeu Memorial Raül Ramos a Olot el dia 11 de novembre de 2023 i que acabarà el 25 de maig de 2024 amb el Trofeu Ciutat de Girona.

 

13è Circuit de trofeus de natació GIROSONA

 • Trofeu Memorial Raül Ramos
  11/novembre/2023 a Olot
 • Trofeu Josep Tresserras
  3/febrer/2024 a Banyoles
 • Trofeu Mercat del Ram
  6/abril/2024 a Vic
 • Trofeu Lloret
  11/maig/2024 a Lloret de Mar
 • Trofeu Ciutat de Girona
  25/maig/2024 a Girona

 

Consulteu la nota de premsa de la Diputació de Girona:

 

31 d’octubre de 2023