Pere Ribes aconsegueix la medalla de plata en els 200 esquena al Trofeu Internacional de natació adaptada a Barcelona - Club Natació Olot

Natació

Aquest passat dissabte 7 de març, Pere Ribes, nedador del Club Natació Olot, va participar en el Trofeu Internacional de la Diputació de Barcelona. Aquesta competició es va celebrar a les instal·lacions del Club Natació Barcelona, amb una participació de més de 300 nedadors i nedadores d’elit que van aconseguir batre 2 rècords d’Espanya, 1 rècord d’Europa i 1 rècord mundial.

Ribes va participar en els 50 esquena, amb un temps de 42’ 07, en els 50 lliures va obtenir un temps de 42’ 05, i finalment, en 200 esquena va aconseguir una gran marca, que el va classificar per passar a la final A, on va aconseguir la 2a posició amb la medalla de plata.