Pere Ribes aconsegueix dues medalles de plata en els Campionats Classificatoris d’Espanya a Madrid - Club Natació Olot

Natació

Aquest cap de setmana, el nedador del Club Natació Olot, Pere Ribes i la seva entrenadora, Olga Carnero, van participar amb la selecció catalana als Campionats Classificatoris d'Espanya a Madrid.

En la primera jornada de la competició, Ribes va aconseguir una medalla de plata, amb la 2a posició, en els 50 metres esquena, aconseguint mínima pels campionats d'Espanya que tindran lloc el mes de gener del 2020. També va aconseguir mínimes en els 100 metres esquena, amb una 6a posició i 100 metres braça, amb la 9a posició. En la segona jornada, Ribes va aconseguir de nou medalla de plata, en els 50 metres braça, amb la 2a posició, i va rebaixar el seu temps en 3 segons. Uns dies de competició que van deixar bones sensacions per encarar els pròxims campionats estatals amb confiança.