Pere Ribes torna dels Campionats d'Espanya absoluts de natació adaptada amb una 2a posició en els 200 metres esquena - Club Natació Olot

Natació

Pere Ribes torna dels Campionats d'Espanya absoluts de natació adaptada amb una 2a posició en els 200 metres esquena

El nedador del Club Natació Olot Pere Ribes i la seva entrenadora Olga Carnero van viatjar a Oviedo (Astúries) per participar en els Campionats d'Espanya absoluts de natació́ adaptada que es van celebrar aquest passat cap de setmana. Ribes hi va competir acompanyat dels nedadors Mahamadou Dambelleh (CN Castellfollit) i Emma Feliu (CNFigueres), com a representació de la província de Girona.

Els resultats en general van ser molt positius i les sensacions molt bones, ja que a causa de les afectacions de la pandèmia de la COVID-19 ha estat complicat assolir un nivell homogeni d'entrenaments. Ribes ha aconseguit tornar dels campionats d’Espanya amb una 2a posició en els 200 m esquena i una 6a posició en els 100 m esquena absoluts, a més d'aconseguir diverses millors marques personals. El mèrit és important, ja que en aquests campionats Ribes va competir amb esportistes de primer nivell i que neden regularment en les millors competicions d’aigua d'arreu del món.

És per això que el mateix Pere Ribes en fa una valoració molt positiva: "No he pogut entrenar tot el que m'hagués agradat, però ha estat un bon campionat. M'he sentit molt còmode a dins de l'aigua durant les proves."

La competició es va poder seguir en directe des del canal www.tupuedestv.com.

 

 

13 de desembre de 2020