Pere Ribes aconsegueix la 2a posició en els 200 m esquena absoluts al Campionat Internacional de natació adaptada Ciutat de Barcelona - Club Natació Olot

Natació

El passat cap de setmana el nedador Pere Ribes, acompanyat de la seva entrenadora Olga Carnero, va participar en el Campionat Internacional de natació adaptada Ciutat de Barcelona. Les sensacions van ser molt bones, ja que Ribes va aconseguir classificar-se en les finals dels 50 m i 200 m esquena que van tenir lloc a la segona sessió a la tarda. Allà va poder donar la seva millor versió durant el campionat, obtenint la 2a posició en els 200 m esquena absoluts amb 3 min 02 s.

El nivell de la competició era elevat, comptant amb la participació de nedadors com Ivan Salgero (esportista olímpic), Toni Ponce (recordista mundial) o Núria Marquès (recordista mundial). A més, també es van aconseguir 2 rècords mundials d’Espanya.

El conjunt de la competició va ser molt positiu, ja que a més de la victòria, Ribes va poder nedar molt còmodament en la majoria de les proves. Ara toca pensar en el pròxim mes de març, en què Ribes nedarà als Campionats de Catalunya absoluts a Terrassa i en els Campionats d’Espanya per autonomies a Castelló.