La 26a edició del Trofeu Raül Ramos serà de les més multitudinàries de la seva història - Club Natació Olot

Natació

La 26a edició del Trofeu Raül Ramos serà de les més multitudinàries de la seva història

El pròxim 23 de novembre del 2019 se celebrarà la 26a edició del Trofeu Raül Ramos, cita inaugural del Circuit DS-Girosona, i que tindrà lloc a les instal·lacions del Club Natació Olot. El memorial del Trofeu Raül Ramos recorda la figura del que va ser durant molt de temps entrenador de natació del club garrotxí i compta amb algunes novetats, com una nova imatge corporativa de la competició. El nou disseny pren com a referència la figura del trofeu creat per l'escultora Rosa Serra, artista olotina de gran recorregut professional dintre del sector esportiu, i més concretament, en l'àmbit de les competicions olímpiques.

Amb aquest canvi es vol donar més visibilitat al trofeu que Serra va crear per entregar als premiats, i utilitza el color cian, identitat del Club Natació Olot.  Un pas més amb la voluntat de poder fer més gran aquest trofeu, que compta amb més de vint-i-cinc anys d’història, ja consolidat com a un dels més importants de la província de Girona. La competició es disputarà en una doble sessió, al matí i a la tarda, en què nombrosos nedadors i nedadores d’arreu del territori català i espanyol competiran per aconseguir les millors marques i aconseguir pujar al podi.

Segons Diego Méndez, primer tècnic de natació del Club, s'espera que aquesta edició sigui de les que compti amb més participació de totes, ja que hi participaran quasi una vintena de clubs amb un total de 326 de participants. Això farà que es puguin veure durant el Trofeu a molts nedadors i nedadores de diferents estils i amb característiques diverses, fet que segurament, es veurà reflectit a la piscina amb rivalitat i competitivitat. L'expectació al Club és gran, ja que ningú es vol perdre una cita com aquesta, en què el valor competitiu és molt elevat, i que compta amb gran valor emocional per tot l'equip del Club Natació Olot i els seus esportistes, per ser la competició de la casa.