Lídia del Cid és la guanyadora de la 6a edició del concurs de disseny del cartell oficial de la Travessia Tossols-Basil de 2022 - Club Natació Olot

Socials

Lídia del Cid és la guanyadora de la 6a edició del concurs de disseny del cartell oficial de la Travessia Tossols-Basil de 2022

El dilluns 23 de maig ha tingut lloc l'acte de lliurament del premi a la guanyadora del 6è concurs de disseny del cartell oficial de la Travessia Tossols-Basil, convocat el passat mes de març. D’entre totes les propostes rebudes, un jurat (format per la presidenta del Club Natació, membres de la Junta Directiva, gerència, responsable de comunicació i director tècnic de la secció de natació) varen escollir com a disseny guanyador el presentat per la jove olotina Lídia del Cid, amb una proposta amb la il·lustració i els colors com a eix central.

Durant l’acte, Lídia del Cid ha rebut el xec que l'acredita com guanyadora del premi d'aquest concurs de disseny de mans de Gemma Soy, presidenta del Club, i de Joan Domènech, vicepresident 1r esportiu. Aquest disseny serà utilitzat pel CN Olot en la 67a edició de la Travessia Tossols-Basil amb la imatge dedicada a la promoció de l’esdeveniment: cartells publicitaris, material a la pàgina web, xarxes socials i altres elements gràfics. A més, com és habitual, el cartell també estarà present en la imatge de les medalles que rebran tots els “finishers” de la travessia.

Volem felicitar a la guanyadora pel seu disseny i agrair de tot cor la participació de la resta de participants en el concurs. Ha estat un plaer poder comptar amb la vostra col·laboració, i ens agradaria poder-vos animar a participar en la següent edició del concurs. Moltes gràcies!

 

23 de maig de 2022