Els nedadors i nedadores del CN Olot competeixen al Gran Prix Internacional Trofeu Alejandro Lopez a casa del CN Sant Andreu - Club Natació Olot

Natació

Els nedadors i nedadores del CN Olot competeixen al Gran Prix Internacional Trofeu Alejandro Lopez a casa del CN Sant Andreu

Els passats dies 13 i 14 de febrer va tenir lloc la competició Gran Prix Internacional Trofeu Alejandro Lopez, organitzada a la piscina del CN Sant Andreu a Barcelona. Els nedadors i nedadores del Club Natació Olot van participar en aquesta competició en què podíem trobar esportistes de renom com Jèssica Vall (CN Sant Andreu), Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu) o Miguel Duran (CN Terrassa). Els garrotxins de Diego Méndez, primer entrenador i director tècnic de la secció de natació, van posar en pràctica tot l’esforç dels entrenaments i ganes de competir que tenen per donar el millor de si mateixos.

El repte no era fàcil, ja que a més de comptar amb la presència d’altres grans esportistes nacionals, també hi havia molt de talent per part de Portugal, que hi va participar com a selecció i amb diversos clubs del país. Així doncs, els nedadors i nedadores del CN Olot van poder trobar un escenari emocionant per participar i donar el millor de si mateixos.

  • Victoria Kaminskaya (200 m braça amb 2.27.21) i Miguel Durate Nascimiento (100 m lliures amb 49.71), de la selecció de Portugal, van ser els campions de la competició per taula per punts FINA.
     

Ara toca continuar treballant físicament i mentalment per participar en la pròxima gran data, el Gran Prix Internacional de Sabadell a finals del mes de febrer.

 

GRAN PRIX INTERNACIONAL TROFEU ALEJANDRO LOPEZ (Barcelona)

 

Per part del Club Natació Olot van participar:

Álvaro Ruiz de Cañas

Julia Monells

Laia Martinez

Aura Vilarrasa

Aina Arrebola

Julia Morera

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

 

15 de febrer de 2021