Els nedadors del CN Olot participaran en el Gran Prix de Sabadell aquest cap de setmana - Club Natació Olot

Natació

Els nedadors del CN Olot participaran en el Gran Prix de Sabadell aquest cap de setmana

Aquests pròxims dissabte i diumenge, 27 i 28 de març, l’equip de natació del Club Natació Olot participarà en el Gran Prix de Sabadell a les piscines del CN Sabadell, al Vallès Occidental.

Aquesta tornarà a ser una competició d’alt nivell en què participaran en poques setmanes, ja que a mitjans de febrer l’equip va assistir en el Gran Prix Internacional a Barcelona. Com és habitual en proves com aquestes, l’exigència és màxima, ja que els participants han de competir amb nedadors i nedadores de gran qualitat d’altres clubs de tot Catalunya.

A més, en aquests premis es compta amb la presència d’esportistes d’altres països, fet que aporta molta més emoció i nivell a la trobada. En aquesta ocasió Bèlgica és un dels convidats que en formaran part i que, estem convençuts, augmentaran el nivell i exigència de cada prova. Els nedadors de Diego Méndez, director tècnic i 1r entrenador de la secció, asseguren que ho donaran tot per aconseguir guanyar el màxim de proves possibles en un escenari de luxe com aquest.

Júlia Morera, nedadora del CN Olot: "És una de les competicions més importants de l’any, ja que vénen clubs de tot Catalunya i també de la resta d’Espanya. S’ha d’aprofitar les oportunitats per competir i fer-ho el millor possible. Tot l’equip està motivat per anar a la competició i les sensacions són bones per fer-ho el millor possible, ja que estem preparats."

 

 

El Club Natació Olot participarà amb Júlia Morera, Aura Vilarrasa, Aina Arrebola, Laia Marínez i Núria Marguí. Que tingueu molta sort!

25 de febrer de 2021