Les nedadores del CN Olot participen en el Gran Prix Internacional de Sabadell amb bons resultats - Club Natació Olot

Natació

Les nedadores del CN Olot participen en el Gran Prix Internacional de Sabadell amb bons resultats

Els dies 27 i 28 de febrer va tenir lloc la celebració del Gran Prix Internacional de Sabadell. És el segon premi d’aquesta categoria en què els nedadors i nedadores del Club Natació Olot participen en aquest començament de l’any, després de prendre lloc fa dues setmanes a la competició celebrada a Barcelona.

Les nedadores del CN Olot, que formen part de les categories júnior, van nedar amb altres nedadors més experimentats i  de categories absolutes, aconseguint bones sensacions, en general, ja que el seu rendiment va anar millorant entre prova i prova durant la competició. Aina Arrebola va aconseguir millor marca personal en els 100 m esquena; Aura Vilarrasa va obtenir 2 millors marques personals en piscina llarga en els 200 m estils i esquena. A més, diverses nedadores van aconseguir entrar en 3 dels top 10 del rànquing amb Aura Vilarrasa en la 9a posició en 200 m esquena i Júlia Morera en la 7a posició en 800 m lliures i la 9a posició en 1500 m. Uns bons resultats tenint en compte l'exigència de la competició.

La temporada és llarga i les nedadores encara necessiten una mica de temps per aconseguir trobar la seva millor versió. Tot i això, han respost molt positivament en una competició amb tanta exigència com aquest Gran Prix Internacional de Sabadell, en què van participar esportistes de gran nivell com l’olímpica Marina García (CN Sabadell), Marta González (CN Sant Andreu) o la mundialista internacional belga Valentine Dumont. Com era d’esperar, també hi van participar els millors clubs de natació catalana i espanyols, a més de tenir presència internacional amb clubs danesos i francesos.

La natació no para al CN Olot i aquest cap de setmana continua amb la celebració de la 2a Jornada de les proves tècniques amb els nedadors del Club de totes les categories.


GRAN PRIX INTERNACIONAL DE SABADELL

 

Per part del Club Natació Olot van participar:

Júlia Morera (1500 m lliures, 800 m lliures, 400 m lliures i 200 m lliures)

Aura Vilarrasa (100 m esquena, 200 m esquena i 200 m estils)

Laia Martínez (100 m esquena i 50 m esquena)

Núria Marguí (400 m estils i 200 m esquena)

Aina Arrebola (100 m esquena i 50 m lliures)

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

 

2 de març de 2021