Els prebenjamins i benjamins prenen part en la final de relleus a Reus per buscar les millors sensacions en piscina de 50 m - Club Natació Olot

Natació

Els prebenjamins i benjamins prenen part en la final de relleus a Reus per buscar les millors sensacions en piscina de 50 m

Els més petits de la secció de natació, els nedadors prebenjamins i benjamins, van passar un cap de setmana en equip a Reus, la capital del Baix Camp, amb motiu de la seva participació en la final de relleus el diumenge 25 de juny. El dia abans, però, van anar tots plegats a passar-ho genial i fer ambient d’equip en un parc aquàtic.

La participació en la jornada va ser un escenari ideal pels petits per poder anar a nedar fora de Club i de les piscines que habitualment ja coneixen. Ja que la piscina del Reus plom és a l’exterior i fa 50 m en qualitat de piscina olímpica, tota una experiència poder-hi competir!

Finalment, nedar en la final de relleus va ser genial per a tots ells i elles, que van poder experimentar les sensacions a l’aigua en un campionat català com aquest. El més important és poder anar competint i que el màxim de nedadors possibles tinguessin l’oportunitat de provar les seves qualitats i tècnica.

 

27 de juny de 2023