Els nedadors alevins estrenen l’any participant en el Trofeu DS Nedador Complet de Reis - Club Natació Olot

Natació

Els alevins de la secció de natació van començar l’any ben aviat amb la seva participació en el DS Trofeu Nedador Complet de Reis Aleví, a les instal·lacions del CN Banyoles. Després d’any nou el Trofeu de Reis és una competició habitual en aquestes dates, en què un total de 54 dels millors nedadors alevins de Catalunya van competir en les proves dels 100 m papallona, 100 m esquena, 100 m braça i 100 m lliures. Els 24 millors amb els millors temps segons la suma d'aquestes quatre proves es van poder classificar per a les finals.

Els resultats van ser molt diversos, destacant la 4a posició de Catalunya en 100 m estils (en categoria d'11 anys) de Clara Morera, després de nedar la final, així com la 30a posició de Núria Pons i la 34a posició de Pau Pagès.

DS TROFEU NEDADOR COMPLET DE REIS ALEVÍ (Banyoles)

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

Pel Club Natació Olot han participat: Clara Morera, Núria Pons, Arnau Carrera i Pau Pagès.