Natació

L'absolut de natació 9è de Catalunya en la Copa de Clubs

Dissabte passat 26 de maig es va celebrar en les instal·lacions del Club Natacio l´Hospitalet la semifinal i final de la copa Catalana de clubs, on el Club Natació Olot va participar per intentar aspirar al "Top 10" de clubs, després de realitzar l'anterior sessió en les instal·lacions del Club Esportiu Mediterrani amb excel·lents resultats.
Els nedadors triats per representar al club en aquesta ocasió serien: Lídia Huete, Laia Coma, Lara Pazos, Clara Aulinas, Berta Vidal i Nur Masoliver, formant l'equip femení. I Òscar Saura, David Granados, Gerard Martí, Marc Romero, Isaac Martí i Álvaro Ruiz, components de l'equip masculí.
Després d'una competició molt disputada i exigent on els nedadors del CN Olot van competir al seu màxim nivell, tant en les proves individuals com en les proves de relleus, el Club Natació Olot, va finalitzar en un gran 9è lloc de Catalunya, sent el primer club de Girosona. S'ha de valorar molt positivament aquesta classificació a escala absoluta, participant amb un equip compost principalment per nadador@s junior i infantils.

Classificació final:  
1-Sant Andreu 13-Caldes
2-Sabadell 14-Cervera
3-Barcelona 15-Vic-etb
4-Mataró 16-L´Hospitalet
5-Terrassa 17-Premià de Mar
6-Mediterrani 18-Badalona
7-Calella 19-Gramanet
8-Sant Feliu 20-Igualada
9-Olot 21-Cornellà
10-Granollers 22-Atletic-Barceloneta
11-Lleida 23-Minorisa
12-Tarraco 24-Tortosa