El Club Natació Olot aconsegueix la 4a posició en la segona divisió de la Copa Catalana - Club Natació Olot

Natació

El Club Natació Olot aconsegueix la 4a posició en la segona divisió de la Copa Catalana

El passat cap de setmana va tenir lloc a les instal·lacions del Club Natació Barcelona una nova edició de la Copa Catalana. El Club Natació Olot va participar d’aquesta jornada amb un nou format de la competició que va semblar agradar als espectadors i als esportistes.

Aquesta és sense cap dubte una de les competicions per equips amb més emocions de la temporada i els esportistes del Club van demostrar que saben competir en cites tan importants com aquesta. L’equip del Club Natació Olot estava format per 18 esportistes, molts dels quals són bastant joves, que van sortir a donar el millor de si mateixos.

L’equip no va poder comptar amb Berta Vidal i Òscar Saura, que estan estudiant i entrenant als Estats Units. Però tot i tenir dues baixes pel  que fa a l’equip que va aconseguir el primer lloc en la segona divisió la temporada passada, els esportistes van aconseguir un meritori quart lloc gràcies al seu talent i esforç. Això va fer que marxessin a casa amb aproximadament una vintena de millors marques personals.

 

Marques dels nedadors

  • Marc Gifreu-1:58:65 en 200 lliure (mínima Cto de Espanya infantil)
  • Aura Vilarrasa- 2:11:18 en 200 lliure (mínima Cto de Espanya junior)
  • Julia Monells- 4:28.72 en 400 lliure (mínima Cto de Espanya Junior)
  • 4x200 m lliure mixta 8:13:84 1º (Julia M, Marc G, Clara A, Álvaro R)
  • 4x100 m estils mixta 4:11:13 2º (Aura V, Gerard M, Lidia H, Álvaro R)

 

Nedadors del Club Natació Olot

Equip masculí: Álvaro Ruiz, Gerard Marti, Marc Gifreu, Isaac Marti, Robert Zoitanu, Roland Macias, Nil Roig i Marc Codony

Equip femení: Lidia Huete, Clara Aulinas, Laura Palau, Nur Masoliver, Julia Monells, Aura Vilarrasa, Laia Martínez, Mar Artola, Nuria Margui i Aina Arrebola