5a posició a la Copa Catalana de clubs absoluta per als nedadors del Club Natació Olot - Club Natació Olot

Natació

Diumenge passat, 11 d'Octubre, es va celebrar a Barcelona la 2a divisió de la Copa Catalana de clubs absoluta. Campionat que marcava la tornada a la competició després de moltes setmanes, des de que al març es va cancel·lar per les afectacions de la COVID-19, i que gran part dels clubs de natació catalans van prendre part.

La competició es va desenvolupar com era habitual anteriorment, tot i que amb els deures fets respecte a la situació sanitària actual, amb importants mesures de seguretat i de distància entre els esportistes. Com a novetat, a causa de la no assistència de públic per la COVID-19, aquesta es va retransmetre per streaming perquè tothom pogués visualitzar el campionat.

El Club Natació Olot va participar amb un total de 12 nedadors i nedadores i va compartir divisió amb els següents equips: AN Gramanet, CN Calella, CN Lleida, CN Granollers, CN Tarraco, CN Cornellà i CN Badalona.

Finalment, es va aconseguir un meritori 5è lloc per a situar-se a la meitat de la classificació i continuar a la 2a Divisió per a la pròxima temporada. Individualment es van aconseguir un total de 4 millors marques personals i cal destacar a Júlia Morera, amb el rècord del club de quinze anys, aconseguint superar la marca d’Eva Capdevila aconseguida el 1997.

El campionat va permetre obtenir uns bons resultats al Club i va significar la tornada dels nedadors i nedadores a la competició. Sense cap mena de dubte, aquesta és la gran notícia després d’un any excepcional i atípic que esperem continuar amb la màxima normalitat possible.