Clara Morera aconsegueix dues mínimes per anar a Espanya durant la participació de l’equip aleví a la Copa Catalana a Lloret de Mar - Club Natació Olot

Natació

L'equip aleví va disputar el diumenge 4 de juny la Copa Catalana de base alevina de natació de la categoria en el grup C, assolint una meritòria 6a posició a la classificació per equips. Felicitar a tots els participants per les bones sensacions!

Destacar i felicitar a la nedadora alevina Clara Morera que durant la jornada de diumenge va assolir dues mínimes en 200 m i 400 m estils per participar en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Madrid aquest estiu. Enhorabona, Clara!